Passion Siam - cercei cu cristale Swarovski

O bijuterie este o marturie din viata. Poate fi oferita cu un anumit scop sau poate fi purtata pentru a simboliza ceva.  Fie ca e o zi speciala sau pur si simplu vrei sa te simti tu speciala, poarta bijuterii cu sclipiri de foc.

Pentru ca cercei Angelina Passion Emerald au avut foarte mare succes, va propun aceleasi modele de cercei in varianta cu cristale Swarovski Siam. Pot fi purtati chiar si in ziua nuntii. Accentueaza atat de frumos albul diafan al rochiei de mireasa. O sa vedeti in curand un set de bijuterii Charm de Paris pe care l-am realizat cu acest tip de cristal pentru doua mirese foarte dragute si indraznete.

Anca si Cristinela au purtat cu mare drag bijuteriile realizate special pentru ele, in culoarea pasiunii aprise. Cu pantofi si buze rosii fetele au stralucit pur si simplu sub admiratia tuturor invitatilor.

anca
cristinela

 

150

Passion Siam - Cercei cu cristale Swarovski rotunde in suport de argint, cu inchizatoare cu fluturas, cristale lacrima de 18x13mm Siam, si cu bulgarasi de minicristale Swarovski Crystal, la varianta a doua, pentru alungirea trasaturilor si accentuarea liniilor gatului.

 

 
cutii bijuterii 2Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222