Bijuterii cu cristale Swarovski verde-crud { Fern Green }

Daca in vara eram innebunite dupa verdele crud, de ce n-am fi si acum? Daca vreti sa incepeti anul intr-un ton optimist si indraznet, acum cand vremea e inca mohorata, includeti verdele in tinutele voastre, fie ele office sau de seara. Va propun bijuterii cu cristale Swarovski Verde Feriga pe care sa le imprietenesti cu celalalte podoabe glam din cutia de bijuterii. Si cand va da firul ierbii si soarele va straluci orbitor pe cer, o sa fi deja in tendinte cu cerceii Fern Green.

 

fern_green_cercei_argint_cu_cristale_swawrovski_verzi_by_charm_de_paris

 
Cercei Fern Green realizati cu 2 cristale Swarovski rotunde in suport de argint pe lobul urechii si cristal lacrima, toate in nuanta Fern Green. Lungime totala aprox. 4 cm. Se pot realiza cu un numar mai mare de cristale rotunde pentru un efect glam.

Aceste modele de cercei se pot realiza intr-o varietate mare de culori si tonalitati de cristale Swarovski. Consultati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si alegeti cristalele preferate!
Mai multe bijuterii cu aceasta cristale gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/fern%20green

 

fern_green_cercei_lacrima_swarovski_bijuterii_pe_coamanda_by_charm_de_paris

 

Cercei Fern Green realizati cu toarte din argint si 2 cristale Swarovski lacrima, n nuanta Fern Green. Lungime totala aprox. 2 cm. Se pot realiza si cu alte nuante de cristale Swarovski, foarte usor de purtat ziua, si asortat la tinutele de birou.

 
5300    

fern green bijuterii si machiaj

170_lei  100_lei


cutii bijuterii 2
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222