Butoni camasa cu capete desurubabile

Butonii pentru camasa sunt un accesoriu elegant, discret, ce denota mult bun gust. O pereche de butoni pot reprezenta un cadou ideal pentru un viitor mire, fie din partea miresei, fie din partea nasilor, un cadou pentru sot, iubit, sau un cadou pe care vi-l puteti face dumneavoastra insiva. Cu siguranta acest cadou va fi unul inspirat!

 In ultimul timp am tot vorbit despre mirese, despre dorintele si nevoile lor, dar iata ca in sfarsit a venit si randul domnilor. Si sa stiti ca nu i-am neglijat pentru ca barbatii nu ar fi preocupati de aspectul lor, de detalii care fac diferenta sau de eticheta, ci pentru ca pur si simplu totul e mult mai complicat (fascinant) cand vine vorba de femei.

gentleman butoni pentru camasa din otel inoxidabil

 

Butonii sunt purtati la camasi speciale cu manseta pentru butoni. Maneca acestor camasi este o maneca dubla care se pliaza si apoi este fixata de buton. Spre deosebire de camasa clasica, camasile pentru butoni nu au nasturi la maneca. Aceasta camasa este considerata mai eleganta, in special datorita butonilor care compun tinuta, castigand o mare popularitate in ultimii ani. Este purtata si la evenimente black tie in combinatie cu smoking, dar si la tinuta mai casual fara cravata.

butoni_mire_butoni_swarovski_by_charm_de_paris{ butoni din otel inoxidabil cu aplicatii discrete din cristal }

 

Butonii trebuie alesi in primul rand pe criteriul cromatic astfel incat sa fie in contrast cu camasa, putand astfel sa se faca mai usor remarcati. Ca si forma, ei ar trebui să se armonizeze cu linia generala a tinutei.  Daca tinuta are influente romantice (croi de redingotă, linii curbe, material cu elemente florale, camasa cu dantela), butoni vor fi rotunzi, ovali sau reprezentand eventual o floare. Dacă tinuta este mai sobra (smoking, cravata sau papion) butonii ar trebui să urmareasca liniile drepte avand forme geometrice clasice.

Avantajul butonilor Charm de Paris este ca beneficiaza de posibilitatea schimbarii capului. Prin urmare puteti achizitiona o pereche de butoni si o multitudine de capete pentru a le asorta si potrivi diverselor tinute, situatii si evenimente la care participati.

butoni_cristale_swarovski_butoni_camasa_by_charm_de_paris

 

O pereche de butoni vor fi detaliul care face diferenta, care va va pune in valoarea personalitatea, tinuta si eleganta. Pretabili si pentru un om de afaceri, pentru un mire, sau pentru un participant la un eveniment important, dar si pentru o simpla petrecere unde doriti sa iesiti in evidenta prin bun gust.

Domnilor, nu ramane decat sa decideti ce model vi s-ar potrivi cel mai bine!

 

butoni_mire_by_charm_de_pris

 

butoni_cristale_albastre_Bleumarin_bleomarin_montana_butoni_swarovki_by_charm_de_paris

{ BUTONI DIN OTEL INOVIDABIL CU CAPETE DESURUBABILE DIN CRISTALE SWAROVSKI BLUE MONTANA }

 
madame monsieur butoni aquamarine gentleman butoni ginere pe comanda by charm de paris 2

 { BUTONI DIN OTEL INOVIDABIL CU CAPETE DESURUBABILE DIN CRISTALE SWAROVSKI AQUAMARINE }Pentru evenimentele tale speciale si sofisticate realizam pe comanda papioane asortate tinutei si butonilor, intr-o multitudine de imprimeuri si culori.

papillon_charmdeparis_papioane_colorate_pentru_evenimente_barbati_si_copii_papioane_handmade