Bijuterii cu cristale Swarovski - { Ocean Dream }

Chiar daca temperaturile ne obliga sa ne imbracam gros, cu lucruri care poate nu ne sunt tocmai pe plac dar ne ofera confort termic, eu nu ma pot gandi decat la primavara. Fie ca e vorba de rochii, pantofi, fuste, bluze sau papuci, se pare ca in acest sezon hainele au fost vopsite cu o pensula inmuiata in vopsea turcoaz.


ocean_dream_bijuterii_pe_comanda_cu_cristale_turquoise_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris


Fascinatia oceanului este nemarginita. Fie ca vorbim de culoare, de sirenele ademenitoare, de misterele adancurilor, toate ne fascineaza in egala masura si ne ne duce cu gandul la un paradis tropical, intr-o lume de fantezie. Turcoaz este o culoare ce contine atat calitatile linistitoare si elegante ale albastrului dar si cele tonice ale verdelui. Semnificatiile culorii sunt cele de talisman, reprezinta ideea de protectie si compasiune.
 
Ocean Dream - bijuterii lucrate manual cu cristale Swarovski Indicolite - cercei, pieptene de par cu aspect vintage, si inel reglabil din aliaj metalic. Cercei de 4 cm cu montura ovala dantelata si cristale Swarovski ovale de 18x13mm, cu montura din argint pe lobul urechii si prindere cu tija.

Mai multe bijuterii Turquoise accesand linkul: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/turquise


ocean_dream_bijuterii_swarovski_cristale_turcoaz_accesorii_mireasa_swarovski_by_charm_de_paris

 

In multe culturi, turcoazul ocupa un loc special in lumea cromatica. Turcoazul reprezinta o evadare pentru multi oameni - ne duce cu gandul la un paradis tropical, intr-o lume de fantezie. Accesoriile turcoaz aduc un accent incitant unei tinute in nuante neutre sau inchise, si va fi cu adevarat spectaculos alaturi de nuante de galben si portocaliu.

 

ocen_dream_cercei_swarovski_pe_comanda_cristale_swarovski_urquoise_by_charm_de_paris

Alternativa - Cercei cu cristale Swarovski Indicolite in montura dantelata si prindere din argint pe lobul urechii cu cristal rotund Pacific Opal.

 

ocean_dream_pieptene_de_par_mireasa_cercei_si_inel_swarovski_by_charm_de_paris


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222