La Voilette - Elisabeta { accesorii din cristale pentru pantofi }

Un lucru este cert: femeile iubesc pantofii mai mult decat multe alte accesorii; ar fi in stare sa-si cumpere sute de perechi, chiar cu riscul de a le purta doar o odata.
Si cum ar putea o mireasa, in ziua nuntii ei, sa poarte o pereche de pantofi banali, comuni, obisnuiti? Trebuie sa iesi in evidenta, sa gasesti acea pereche de pantofi care sa-ti accesorizeze perfect rochia de mireasa. 

 

accesorii_pentru_pantofi_by_charm_de_paris

Si pentru ca am introdus in discutie pantofii speciali, am realizat pentru Elisabeta si pantofii ei Fuchsia, doua perechi de accesorii care sa face din pantofii de nunta adevarate bijuterii. Ea a purtat o rochie scurta si si-a dorit ca pantofii sa fie acel element "wow" de la care lumea sa nu isi poata lua ochii.

Desi am avut foarte putin timp la dispozitie pentru realizarea lor, dorinta Elisabetei a devenit provocarea de a-mi depasi limitele si a realiza ceva cu totul deosebit. Am folosit nuante reci de mov pentru a contrasta usor cu movul fuchsia al pantofilor insa care sa nu se departeze prea mult de la paleta cromatica. Nuantele de cristale Swarovski folosite au fost Violet, Tanzanite, Light Amethyst si Provence Lavender.

Accesoriile pentru pantofi au un sistem special de prindere care nu jeneaza si permite purtarea lor si la alti pantofi.

accesorii_cristale_swarovski_pentru_pantofi_by_charm_de_paris

Daca esti o femeie nonconformista, indrazneata si vrei sa dai dovada de originalitate, trebuie sa alegi o pereche de pantofi cu detalii din cristale aplicate care sa atraga toate privirile. Fie ca te asortezi cu alte detalii din tinuta, fie ca vrei sa rupi monotonia rochiei albe, lungi de mireasa cu accente puternice de culoare, o pereche de pantofi cu detalii aplicate sunt artificiul ideal prin care vei adauga un plus de stralucire albului diafan al rochiei.

accesoriu_pantofi_by_charm_de_paris

accesorii_pentru_pantofi_mireasa_by_charm_de_paris

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222