Bonbons { bijuterii din cristale Swarovski Fuchsia si Aurora Boreale }

Cea mai placuta senzatie este atunci cand soarele iti mangaie pleoapele si te indeamna sa te trezesti, iar cand deschizi ochii, privirea ta se intalneste cu o asemenea minunatie, puternic parfumata, colorata si delicata. Un dar este simbolul aprecierii, al iubirii, al recunostintei, al fapului ca cineva s-a gandit cu drag la noi. 
 

 

colier_swarovski_cristale_Fuchsya_charm_de_paris


Colier si cercei in dulce si colorata imbratisare de Fuchsia si Aurora Boreale. Am realizat aceste bijuterii pentru o draga prietena a bijuteriilor Charm de Paris care si-a dorit un colier statement care sa atraga privirile prin indrazneala culorilor, a alaturarii de nuante si a dimensiuni discrete.

Cerceii au lungime de aprox. 4.5 cm, cu baza din argint la prinderea pe lobul urechii si sunt formati din colaj de cristale Swarovski Fuchsia si lacrima Aurora Boreale.

Mai multe bijuterii cu cristale Swarovski in diverse nuante de ROZ, gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/roz

Poarta cu drag si din dragoste, o bijuterie Charm de Paris care sa spuna o poveste despre tine si pasiunea ta pentru frumos.


cercei_cu_cristale_swarovski_fuchsya_si_aurora_boreale_charm_de_paris


colier_cristale_cercei_swarovski_Fuchsya_charm_de_parisBijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222