La Voilette - piepten de par din colaj de cristale - ROMANTIC

Incepand cu agrafele simple, ace de par si piepteni de par cu delicate decoratiuni din fildes in vremea gheiselor si a printeselor japoneze si pana la pietre pretioase, perle naturale, pene si flori, in fimpul domniei extravagantei Marie Anoinette, accesoriile de par au trecut prin toate etapele emanciparii femei si evolutiei societatii pana in zilele noastre.

accesoriu_par_cristale_swarovski_bijuterii_mireasa_pe_comanda_charm_de_paris

{ Accesoriu de par realizat cu cristale Swarovski verzi - Emerald, Erinite si Fern Green intr-un colaj floare de 7 cm lungime si 5 cm latime cu pieptene metalic pentru fixarea in par, la baza coafurii }

 285_lei

 

pieptene_de_par_romantic_cristale_swarovski_emerald_pieptene_mireasa

Daca esti o fire mai romantica, mai boema si iti doresti o coafura mai lejera, vrei sa obtii acel aer de neglijenta studiata, poti opta pentru  un accesoriu de par cu flori. Fie ca sunt flori din material textil (matase, organza, dantela, schiffon) sau coronite / piepteni de par din colaje de cristale in forma de flori, pastrand culoarea sau tema nuntii tale.

bijuterii_mireasa_piepten_de_par_cristale_swarovski_charm_de_paris

{ Accesoriu de par realizat cu cristale Swarovski mov - Amethyst, Light Amethyst Mov cu reflexii aurii intr-un colaj floare de 7 cm lungime si 4 cm latime cu pieptene metalic pentru fixarea in par, la baza coafurii }

 240

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

 comanda 222