La Voilette - piepten de par din colaj de cristale - ELEGANT

Incepand cu agrafele simple, ace de par si piepteni de par cu delicate decoratiuni din fildes in vremea gheiselor si a printeselor japoneze si pana la pietre pretioase, perle naturale, pene si flori, in fimpul domniei extravagantei Marie Anoinette, accesoriile de par au trecut prin toate etapele emanciparii femei si evolutiei societatii pana in zilele noastre.
 

 

pieptene_de_par_mireasa_cristale_swarovski

{ Pieptene de par realizat cu 5 tipuri si forme de cristale Swarovski Crystal intr-un colaj de 7 cm lungime si 5 cm latime }
 
Atunci cand esti mireasa iti este permis orice. Poti sa porti traditionalul voal si coronita sau poti opta pentru accesorii de par mai sofisticate, care sa-ti puna in evidenta coafura. Agrafele de par decorate cu cristale, in forme spectaculoase pot pune in evidenta foarte bine o coafura stransa la spate, ca de exemplu un coc, pe ceafa, in stil spaniol. Acestea vor da un aer princiar coafurii tale.


pieptene_de_par_cristale_albe_pieptene_de_par_mireasa_charm_de_paris

300_lei


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222