Winter Tale { poveste de iarna cu bijuterii din Cristale Swarovski }

De ce sa ne lasam prada frigului atunci cand ne gandim la planificarea nuntii?! Cat de frumoasa e o zi de iarna atunci cand ninge!? Sau atunci cand iese soarele si imbraca intr-o aura ireala natura impodobita cu omat!?
Si daca analizam putin, dintre toate anotimpurile, iarna este cea care se aseamana cel mai mult cu mireasa si rochia ei diafana ca un joc al fulgilor, stralucitoare ca si cristalele de gheata si pufoasa ca omatul proaspat asezat.


Va propun sa va ganditi cateva minute la frumusetile acestui anotimp, la paleta de culori stralucitoare si elegante pe care iarna ni le ofera si la infnitele pozibilitati de decorare si de organizare a petrecerii.

bijuterii_mireasa_iarna_2015_nunta_handmade_charm_de_paris

Fi o craiasa a zapezii intr-o rochie din organza, cu pantofi argintii si manusi asortate. Poti purta jacheta din blana alba sau capa, iar in loc de voal lung poarta voleta cu plasa cu ochiuri mici.
Alege bijuterii cu cristale Swarovski; cercei Cristal Chandelier si bratara cu 2 sau 3 siraguri sunt propunerea Charm de Paris pentru aceasta tinuta.

bijuterii_mireasa_2015_bijuteri_swarovski_cristale_albe_nunta_iarna_charm_de_paris

Imagineaza-ti un superb tablou de iarna in care o sanie trasa de cai se opreste in fata unei bisericute vechi, plina de istorie si romantism. Totul in jurul tau e alb si stralucitor iar tu, craiasa zapezii, atat de chic in rochia scurta cu cizme de blana si manson calduros asortat.

Poarta bijuterii Charm de Paris cu perle Swarovski sau delicate perle de apa dulce si voaleta cu plasa cu ochiuri mari.

bijuterii_cu_perle_si_cristale_Swarovski_iarna_2015_charm_de_paris

Poti alege ca si contrast, o culoare mai puternica aquamarina pentru un plus de eleganta.

bijuterii_pentru_nunta_iarna_2015_cristale_Swarovski_Charm_de_Paris
Daca rochia e foarte incarcata, decorata cu cristale sau perle, poarta bijuterii mai discrete dar la fel de elegante. Cercei cu cristale Swaovski si colier de perle cu cristale, la baza gatului sunt bijuteriile Charm de Paris potrivite pentru aceasta tinuta.

bijuterii_cristale_rosii_cercei_swarovski_voaleta_perle_cristale_charm_de_paris

Si pentru ca iarna nu inseamna numai zapada si stralucire alba, ci si veselie si dragoste, ambele reprezentate prin rosu, poti alege o rochie de mireasa mai scurta, pana sub genunchi gen, Audry Hepbourne in Dior, pantofi si bijuterii rosii (cercei Chandelier Rouge by Charm de Paris).

voaleta_mireasa_accesorii_de_par_cristale_swarovski_charm_de_paris

nunta_iarna_bijuterii_mireasa_charm_de_paris