FlowerSplash {bijuterii cu cristale Swarovski Aquamarine si Sapphire}

In sfarsit ne putem bucura de primavara... de cer senin, de miros de pomi infloriti, de zumzet si ciripituri de pasari. Albastrul cerului ma fascineaza in fiecare moment. Iubesc cum intensitatea nuantelor magnificului cer se modifica de la o zi la alta, de la un anotimp la altul.

 

flowerSplash_bijuterii_cristale_swarovski_aquamarine_acuamarin_sapphire_charmdeparis

 

Albastrul reprezinta elementul apa. Acesta este asociat cu sinceritatea, inspiratia, binecuvantarea si comunicarea. Indeamna la contemplare si meditatie si stimuleaza creativitatea. Este reprezentantul armoniei si calmului si este utilizat pentru a elimina starile de tensiune. 

Dupa principiul calmitratii, al relaxarii si al serenitatii, am ales pentru pentru setul FlowerSplash sa reprezint cele doua elemente - cer si apa -  prin nuante de cristale Swarovski Aquamarine si Sapphire.

Cerceii au baza de prindere pe lobul urechii din argint, colaj de cristale atarnator de 4 cm si o lungime totala de 5 cm.

Bratara a fost realizata cu baza argintie din aliaj metalic ce nu contine nichel si nu provoaca alergii sau iritatii si colaj de cristale in aceleasi nuante cu cerceii. Bratara este prevazuta cu lantisor prelungitor din argint pentru reglarea in functie de preferinte.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante. Pentru a le alege pe cele dorite, va invit sa vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/category/14-culori

 

flowerSplash_cercei_cristale_swarovski_aquamarine_sapphire_charm_de_paris

 

flowerSplash_bratara_cristale_swarovski_aquamarine_sapphire_bratara_pe_comanda_bijuterii_mireasa_swarovski_charmdeparis

 

flowersplash_bijuterii_mireasa_bijuterii_swarovski_pe_comanda_cercei_sapphire_charm_de_paris

 

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222