Emerald Gardens { bijuterii lucrate manual in colaj de cristale Swarovski Emerald }

Chiar daca rochia de mireasa este elementul principal al tinutei tale, nu trebuie sa neglijezi nici bijuteriile pe care le vei purta. Bijuteriile se aleg in functie de stilul si croiala rochiei – tine cont mai ales de decolteu – coafura, detaliile de pe rochie si nu in ultimul rand tematica nuntii.

 Bijuteriile pe care femeile aleg sa le poarte sunt o reflectare a caracterului lor, spun psihologii. In functie de inelul, cercelul sau lantisorul pe care femeia il poarta, iti poti face o prima impresie despre personalitatea acesteia. Si mai mult decat atat, pentru ziua nuntii, armonia elementelor, culorilor si detaliilor este foartei importanta. Toate acestea spun o poveste despre miri si despre ziua aceea deosebita.

emerald_butoni_smarald_set_bijuterii_swarovski_charm_de_paris

 

Setul Emerald gardens este format din : colier, bratara, cercei, pieptene de par si butoni pentru mire. Toate bjuteriile au fost realizate manual, cu cristale Swarovski prin tehnica de lipire a minturilor in colaje de flori si frunze. Am folosit preponderent nuanta Emerald impreuna cu alte tonuri de verde pentru a crea acel joc de lumini si intensitati de culoare.

Cerceii au baza de prindere pe lobul urechii din argint, si o lungime totala de aprox. 3cm.

Bratara contine 2 siraguride cristale Swarovski Emerald de 8mm cu inchizatoare in forma de bulgars, cu cristale albe apricate. Componentele metalice din bratara nu sunt din argint, ci dintr-un aliaj metalic ce nu provoaca iritatii sau alergii.

Colierul a fost realizat prin tehnica lipirii monturilor metalice intr-un ansamblu de flori si frunze pentru a crea un joc vizual deosebit. Am folosit diverse nuante de verde: Swarovski Emerald, Swarovski Fern Green, Swarovski Peridot si Swarovski Green Moss. Este prevazut cu lantisor prelungitor pentru a putea fi pozitionat in functie de preferinte, mai jos, sau la baza gatului.

Accesoriul de par / Pieptenele de par a fost realizat prin aceeasi tehnica de lucru ca si colierul, pastrand tematica florilor si frunzelor. Latime 4 cm, lungime aprox. 6.5 cm.

Pentru ca Doamna sa se asorteze cu Domnul am adaugat si Butoni de camasa, cu baza din argint, cu cristale dreptunghiulare Swarovski Emerald (14*10mm). Tot pentru Domn se poate realiza pe comanda, perfect asortat butonilor, papion din matase satinata Emerald - http://www.charmdeparis.com/produse/seturi-de-bijuterii/papillon-colectia-de-papioane-gentleman/

 

colier_din_cristale_swarovski_Emerald_colier_pe_comanda_bijuterii_personalizate_charm_de_paris

 

emerald_pieptene_de_par_din_cristale_swarovski_emerald_charm_de_paris

{ Pieptene de par ROMANTIC in varianta mai mare aici:
 

emerald_bijuterii_swarovski_emerald_bijuterii_mireasa_pe_comanda_charm_de_paris

 

Mai multe bijuterii VERZI, gasiti aici: http://www.charmdeparis.com/tag/verde/

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante si forme de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

 

emerald_gardens_set_bijuterii_cristale_swarovski_emerald_charm_de_paris

 

Pentru o nunta tematica de culoare, puteti oferi domnisoarelor de onoare coliere si bratari din perle cu fundita in nuanta dorita. Astfel accesoriile Dvs. se vor asorta cu ale lor, creand o frumoase poveste a delatiilor.

 

colier_perle_swarovski_cu_funda_emerald_verde

 emerald_gardens_colaj_mireasa_2015_charm de paris

Loredana a purtat in ziua nuntii setul Emerald Gardens.
O felicit pentru alegere si ii urez Casa de Piatra si multa fericire alaturi de sotul ei!

 

 Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222