Proiect: Nunta in gradina. Tema: Nunta la malul marii

Mai avem o luna torida de vara, iar nuntile pe malul marii sunt o varianta foarte buna de a fugi din oras si de a evada intr-un spatiu fara margini. O nunta la malul marii, an gradina, sau in aer liber, este ideala pe timp de vara. In acest sens nuantele de albastru marin (aquamarine), albastru indigo, safir, pacific opal si turcoaz, imblanzite de nuantele nisipii de migdala prajita, light silk, peach sau vintage rose pot fi folosite ca paleta principala de culori atat pentru decor, flori sau accente de culoare in tinutele mirilor.pieptene_de_par_stea_de_mare_cristale_swarovski
Bijuterii lucrate manual in culoarea marii si a valurilor inspumate - Cercei, bratara si accesoriu de par cu Cristale Swarovski Aquamarine si Crystal Clear.

Cercei sunt realizati cu prindere din argint pe lobul urechii, cate 2 bulgarasi de mini-cristale albe si lacrima de cristal Aquamarine, avand o lungime totala de aprox. 5 cm.

Bratara in 2 siraguri de cristale cu inchizatoare bulgaras din cristale albe, asortata cerceilor si accesoriu de par cu structura metalica in forma de stea de mare, de aprox. 6 cm. Structura metalica se realizeaza prin tehnica speciala de lipire a monturilor metalice pana la obtinerea ansamblului perfect, a bijuteriei desavarsite.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante. Pentru a alege combinatia dorita, va invitam sa consultati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI din cadrul site-ului.

 
nunta pe plaja
IMG 2050


Aceste bijuterii au aparut pe www.nuntaingradina.ro

idei_pentru_nunta_la_malul_marii_bijuterii_pe_comanda

_accesoriu_de_par_stea_de_mare_din_cristale_swarovski


Aceste bijuterii au aparut pe site-ul www.nuntaingradina.ro, ca sugestie de bijuterii ce se pot purta in cadrul unui eveniment precum nunta la malul marii. Nuntaingradina.ro susține creatorii români de nunți ALTFEL si este o frumoasa sursa de inspiratie pentru viitoarele mirese.

"Fotografi, torturi, candy baruri, aranjamente florale, decoratiuni, invitații…
Vorbim despre și cu oameni puternici ce luptă să-și transforme visul în realiate!
Vorbim despre multă pasiune, curaj și un strop de nebunie!

Vino și descoperă lucruri minunate care te pot inspira pentru o alegere perfectă! "

 Puteti citi intregul articol pe www.nuntaingradina.ro

nunta_in_gradina_nunta_la_malul_marii_bijuterii_cristale_swarovski