Melibea { colier si cercei clips din cristale Swarovski }

„Era frumoasa, dar nu precum fetele din reviste. Era frumoasa pentru modul in care gandea. Era frumoasa pentru sclipirea pe care o avea in ochi cand vorbea despre ceva ce iubea. Era frumoasa pentru abilitatea de a-i face pe ceilalti sa zambeasca, chiar si atunci cand ea era trista. Nu, nu era frumoasa pentru ceva atat de temporar precum infatisarea fizica. Era frumoasa pana in adancul sufletului ei."
F. Scott Fitzgeraldbijuterii_cu_smaralde_colier_swarovski_emerald_charm_de_paris
Bijuteriile Melibea fac parte din trilogia de bijuterii statement Celestine, Calisto si Melibea - impunatoare, elegante, lucrate manual cu cristale Swarovski in diverse colaje care sa incante ochiul si inima.Melibea reprezinta colier si cercei lucrate pe indelete cu cristale Swarovski alb Crystal si verde Emerald, in monturi meralice argintii, din aliaj metalic rodinat.
  • Colierul la baza gatului in un siraguri de cristale rotunde de 6 mm incununate in centru de un medalion impunator din colaj de cristale intr-un dans ametitor al stralucirii.
  • Cerceii sunt realizati cu prindere clips din argint, intr-un colaj de cristale asortate colierului. Lungimea este de aprox. 3.5 cm si latimea de 2 cm.
Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKIcolier_cristale_medalion_emerald_bijuterii_pe_comanda_charm_de_paris

821ee19c73076a9074fe1f4f0b493d5a XL


cercei_clips_cristale_medalion_emerald_charm_de_paris


melibea_bijuterii_speciale_din_cristale_colier_statement_charm_de_paris


melibea_colier_cu_medalion_de_smarald_colier_cristale_swarovski_cercei_clips_charm_de_paris


bijuterii_lucrate_manual_cu_cristale_swarovski_emerald_bijuterii_mireasa_charm_de_paris

cercei_clips_cu_cristale_emerald_swarovski_pe_comanda_charm_de_paris


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222