Bijuterii pentru pantofi - La Voilette Nicoleta

Majoritatea mireselor isi "construiesc" look-ul pornind de la un anumit obiect vestimentar, de la rochie sau de la accesorii in jurul caruia isi pot alege tematica nuntii. Cea mai buna solutie de a fi fara de cusur insa in ziua nuntii este de a alege fiecare accesoriu sau obiect vestimentar astfel incat sa se potriveasca unul cu celalalt intr-o armonie.
 

accesorii de pantofi din cristale swarovski

Am realizat pentru Nicoleta in ziua minunata a nuntii ei, o serie de bijuterii si accesorii in nuante asortate de turquoise, de diverse intensitati si reflexii, transparente si mate, insa accesoriile pentru pantofi au fost acel detaliu care a completat perfect, pana in cel mai mic detaliu tinuta ei.

Accesorii pentru pantofi, din colaj de cristale Swarovski Indicolite, Pacific Opal, Light Turquise si Carribean Blue Opal, cu sistem special de prindere ce permite miscarea, mutarea si schimbarea accesoriile in diverse zone ale pantofului, sau mutarea lor pe alti pantofi in functie de ocazie.

Pe comanda, aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante de cristale. Se vor lucra special pentru fiecare persoana in parte, adaptate solicitarilor si dorintelor acesteia. Pentru a alege combinatia dorita de cristale va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI


accesorii bijuterii pentru pantofi din cristale turcoaz

Aceste accesorii-bijuterii pentu pantofi le regasiti in linkul de mai jos impreuna cu restul bijuteriilor purtate de Nicoleta.
http://charmdeparis.com/magazin/item/278-la-voilette-nicoleta-bijuterii-turquoise-si-accesorii-pantofi


la voilette nicoleta cercei cristale swarovski pieptene de par accesorii pantofi charm de paris

bijuterii din perle si cristale swarovskiBijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222