Miranda Glam - cercei cu cristale Swarovski

Aseara am vazut din nou Sex and the City 2. Si desi l-am vazut de nenumarate ori, cu diverse ocazii, nu ma pot satura de glamul, stralucirea si charmul personajelor dar nici de intamplarile super comice prin care trec cele 4 prietene. Am remarcat acum cerceii pe care ii poarta Miranda la nunta celor 2 preteni ai grupului. Stiti cum se spune ... ca atunci cand citesti o carte sau vezi un film de mai multe ori, de fiecare data sesizezi detalii si subtilitati carora nu le acorzi atentie prima data.

 miranda glam cercei lungi sex and the city


Am realizat acum ceva timp o pereche aproape identica de cercei pe care nu am reusit pana acum sa v-o prezint. Imediat ce am vazut scena respectiva am stiut cum se vor numi si ca trebuie neaparat sa isi faca debutul. Acum stau si ma intreb ce m-a retinut sa ii postez pana acum. Probabil asteptau aceasta revelatie! :))

Cerceii Miranda Glam sunt realizati cu crisatale Swarovski Crystal Aurora Boreale, turturi/lacrima de 5cm, in suport dantelat si toarte din argint. Se pot realiza si cu cristale Swarovski negru Jet.


cutii bijuterii 2
 
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222