Print this page

Cannes 2011 - covorul rosu si parada bijuteriilor

Cannes 2011 - covorul rosu si parada bijuteriilor
19 May
2011

Daca m-ar intreba cineva unde as vrea sa ma aflu in aceasta clipa, as raspunde fara nicio ezitare: la Cannes

Festivalul cel mai glamourous din lume, atrage superstaruri din toate colturile lumii. De la sesiuni foto pana la covorul rosu nu exista ocazie pe care vedetele sa o rateze. Petrecere, premiera sau eveniment, ne incanta privirile prezentand si defiland in tinutele high-fashion ale marilor designeri si case de moda cu bijuterii ce iti taie rasuflarea. So glam!

 

cannes2011

Fondat in 1946, premiul festivalului de la Cannes - Palme d'Or, este ravanit de toti regizorii, cu precadere de cei americani. Sa participi la un astfel de festival inseamna o adevarata onoare, mai ales ca toata lumea buna a cinematografului se strange pe acelasi covor rosu. Evenimentul in sine pare sa depaseasca in grandoare chiar si Oscarul, asta deoarece implica mai multe zile de desfasurare - deci mai multe vedete si tinute glamour.

rochii_cannes_uma_thurman_2011_charm_de_paris

Ca in fiecare an, in a doua parte a lunii mai, starurile de cinema au motiv de agitatie – Festivalul de film de la Cannes isi deschide portile pentru a face loc pe covorul rosu celor mai sofisticate creatii vetimentare, intr-un adevarat regal al elegantei.

De la pene, la matase fina sau dantela, fiecare vedeta a impresionat prin tinute pline de farmec, sub semnatura celor mai renumiti designeri.

bar_rafaelli_angelina_jolie_sarah_jessica_parker_cannes_2011_charm_de_paris

bijuterii_pe_covorul_rosu_cannes_2011_charm_de_paris

bijuterii_cannes_2011_diamante_cannes_bijuterii_vedete_bijuterii_angelina_charm_de_paris

Last modified on Saturday, 12 December 2015 04:59
Tagged under