Little Daria {decoratiune din fetru}

Iata o idee draguta pentru decorarea camerei copilului vostru. Pentru decorarea patutului micutei Daria sau pentru decorarea usii camerei ei - Baby name banner, un banner cu numele celei mici, si bufnita cocheta si draguta.
Produs artizanal realizat cu multa grija si atentie la cele mai mici detalii.

Ornamentul a fost realizat in intregime la mana (desenat, decupat si cusut) din fetru de foarte buna calitate. Numele si restul figurinelor sunt in relief confectionate din fetru umplut cu vatelina. Litere sunt decorate cu floricele si albinute. Dimensiuni: intreg ornamentul: 51cmx46cm, bufnita: 14cmx14cm, nor si soare: 11cmx10cm, albinuta: 3.5cmx3.5cm, floricele: diam3cm, nume: h9cm, inimioara: 11cmx10cm, flori mari ce atarna: diam10cm

Este un autentic produs artizanal realizat cu multa grija si atentie la cele mai mici detalii, ceea ce il face de fiecare data unic si original. Un obiect ce ramane in timp si incalzeste cu adevarat inima.
Ornamentul poate fi personalizabil cu numele copilului vostru si se poate realiza in culorile preferate (in functie de sexul copilului) si cu tema dorita.
 
Daria ornament camera bebe
daria bebelina ornament bufnita camera fetita
Daria name tag camera bebe figurine fetru fetite

daria ornament fetru name tag camera copil charmdeparis900


comanda 222

Putem personaliza la cerere orice ornament in functie de eveniment si de numele celor mici.

name tags