La Voilette - Ioana

Ioana este una dintre miresele Charm de Paris ale acestei primaveri. Ea si-a dorit un set de bijuterii cu cristale Swarovski Crystal pe care sunt convinsa ca l-a purtat cu mare eleganta.
Amintind oarecum de perioada anilor '60, bijuteriile albe au in acelasi timp un aer foarte modern si rafinat, fiind asadar o varianta demna de luat in considerare de catre orice viitoare mireasa.

 

La_Voilette-ioana_bijuterii_argint_cu_cristale_swarovski_crystal_bratara_cristale_cercei_lungi_swarovski_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris


Desi a ales culoarea clasica pentru mirese, cu siguranta Ioana a stiut ca bijuteriile cu pietre albe ies mult mai bine in evidenta atunci cand alegi variantele supradimensionate.

Setul La Voilette - Ioana este compus din cercei lungi si bratara cu cristale Swarovski nuanta Crystal de dimensiune 8mm si ovale de 18x13mm, cu supoert de argint pe lobul urechii si bratara cu lantisor prelungitor.

Aceste bijuterii se pot realiza si cu alte nuante de cristale. Alege nuanta dorita din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI.

La_Voilette-ioana_bijuterii_argint_cu_cristale_swarovski_crystal_bratara_cristale_cercei_lungi_swarovski_bijuterii_mireasa_set_mireasa_by_charm_de_paris350_lei{Pretul se refera la set: cercei + bratara }

 

cutii bijuterii 2

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222