Marina Chandelier - cercei candelabru cu cristale turquoise

Cand vine vorba de vara, ce iti vine prima data in minte? Stralucirea opulenta a soarelui, albastrul infinit al marii, adierea brizei marine si arome exotice. In anotimpul fierbinte, bijuteriile atrag atentia tuturor prin explozii de culoare, efecte vizuale, nuante de o frumusete irezistibila, bijuterii si accesorii ce dau culoare frumusetii tale.

 

marina_chandelier_cercei_cristale_swarovski_blue_zirconiu_si_crystal_ab_by_charm_de_paris

 

Intr-o zi speciala pentru Maria, sotul ei si micuta Larisa, cerceii Marina Chandelier au fost podoabele care au ajutat la crearea imaginii perfecte de zeita greaca a Mariei. De o frumusete aparte, intr-o rochie lunga in culorile oceanului la asfintit, sarutat de caldura crepusculara,  Maria a stralucit pur si simplu!

Cerceii Marina Chandelier au fost realizati cu cristale Swarovski Blue Zircon de 8mm in suport de argint (pentru pielea sensibila la aliaje metalice) pe lobul urechii, componente aurite, cristale margele rotunde si biconice Swarovski Blue Zircon si Crystal AB lacrima baroque.

Mai multe bjuterii cu monturi aurii gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/auriu iar modele de bijuterii cu cristale in diverse nuante de albastru turquoise, aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/turquise


cercei_marina_chandelier_by_charm_de_paris

cutii bijuterii 2

 

marina_chandelier_cercei_argint_swarovski_cercei_cristale_swarovski_blue_zirconiu_si_crystal_ab_by_charm_de_paris

200_lei

 Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222