La Voilette - Monica {bijuterii mireasa cu Swarovski Emerald}

Bijuteriile colorate pentru mirese nu mai reprezinta de mult timp o noutate, ele fiind adoptate adesea tocmai pentru a nuanta intreaga tinuta. Fiecare bijuterie sau accesoriu Charm de Paris are in spate o poveste, incercand de fiecare data sa surprinda prin eleganta si frumusetea lor o parte din personalitatea persoanei care alege sa le poarte.
 


la_voilette-monica_bratari_cu_cristale_swarovski_emerald_si_crystal_by_charm_de_paris

Monica este una dintre miresele care a ales sa isi nuanteze tinuta cu bijuterii realizate  cu cristale Swarovski Emerald si Crystal.

Prin alegerea facuta, Monica a ales sa imbine clasicul cu modernul, pentru a da o nota foarte chic lookului sau in cea mai importanta zi din viata. Cristalul alb, care reprezinta puritatea, este pus in evidenta de catre cristalul verde smarald reprezentand culoarea naturii, a fertilitatii si a vietii.

Ea a purtat cercei, inel si doua bratari cu cristale.

Cerceii au fost realizati cu cristale Swarovski Emerald, minicristale albe si doua bratari ce se pot purta atat impreuna cat si separat, asortate fie cerceilor, fie inelului oval cu diametru reglabil cu suport din argint.

Cerceii au lungimea de aprox. 4.5 cm, cu montura din argint pe lobul urechii. Bratararile contin 15 cristale rotunde si sunt sunt prevazute cu lantisor prelungitor pentru reglarea lungimii in functie de grosimea incheieturii. Monturile bratarilor sunt din aliaj metalic rodinat. Inelul este din argint cu baza reglabila in diametru.

Alegeti nuantele dorite din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si vom crea special pentru tine bijuteriile mult-dorite!
Mai multe modele de bijuterii realizate cu cristale EMERALD gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/verde

la_voilette-monica_bijuterii_mireasa_bijuterii_cu_cristale_swarovski_emerald_cercei_inel_bratari_cu_swarovski_by_charm_de_paris

 

775ba2b2b

cutii bijuterii 2

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222