La Voilette - Cristinela {bijuterii din cristale Swarovski Siam}

“O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa" spunea Coco Chanel, doamna charmului parizian etern si al elegantei desavarsite.
Un mod fantastic in care poti imbina eleganta clasica cu glamourul zilelor noastre este rujului rosu. Trebuie purtat cu stil. Cu bun gust. Aplicat cu masura. Asortat gratios.
la_voilette_cristinela_accesoiu_par_mireasa_cristale_swarovski_rosii_siam_dantela_metalica_bijuterii_vintage_by_charm_de_paris

Cristinela a stiut ca rosul este culoarea care o reprezinta cel mai bine si nu a ezitat sa o poarte nici in  ziua nuntii. Ruj rosu, bijuterii cu cristale stralucitoare rosii Siam si pantofi de lac superbi au fost detaliile care au facut diferenta.

Setul purtat de Cristinela este format din cercei, bratara si accesoriu de par de inspiratie vintage, toate realizate cu cristale Swarovski rosu Siam.
Accesoriu de par a fost prevazut si cu voaleta cu ochiuri mari, care insa nu apare in poza.
Bratara este realizata cu 11 cristale de 8mm si accesoriu de dantela metalica, cu posibilitatea de prelungire cu lantisor sau cu mai multe cristale pentru incheieturi mai mari.

Bijuteriile La Voilette - Cristinela se pot realiza si cu alte tipuri sau nuante de cristale pe care va invit sa le alegeti din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI.

Mai multe modele de bijuterii Charm de Paris lucrate cu cristale ROSII gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/rosu


cristinela

077_big

la_voilette_cristinela_butoni_nunta_butoni_swarovski_butoni_ginere_accesorii_nunta_by_charm_de_paris

200_lei

la_voilette_cristinela_cercei_si_bratara_cu_cristale_swarovskii_rosii_bijuterii_swarovski_nunta_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

 

la_voilette_cristinela_set_bijuterii_mireasa_voaleta_mireasa_bratara_cu_cristale_swarovski_cercei_mireasa_cristale_rosii_by_charm_de_paris

 

       Cercei        Bratara     Accesoriu par

150

170_lei

200_lei

 


cutii bijuterii 2


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222