La Voilette - Liana {bijuterii mireasa cu cristale mov}

Tot ce ne inconjoara are o culoare, un parfum sau un sunet. Am fost tentate deseori sa ne intrebam care este culoarea care ni s-ar potrivi... si nu am gasit intotdeauna raspunsul sau daca l-am gasit nu am fost intotdeauna multumite de el. Se stie ca fiecarei persoane i se potrivesc doar anumite culori...si asta deoarece fiecare culoare potenteaza cate un tip de personalitate. 

 
Vreau sa fiu eleganta, sa imi fie subliniate liniile chipului si culoarea ochilor, feminina, o aparitie suava. In acelasi timp vreau sa par misterioasa, plina de charm, stralucitoare. Astea sunt dointele fiecarei mirese in momentul in care doresc sa isi aleaga bijuteriile si accesoriile care sa le completeze tinuta in cea mai importanta zi din viata.

la_voilette_liana_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_seturi_bijuterii_swarovski_bijuterii_argint_cu_cristale_by_charm_de_paris


Liana a dorit sa aiba o aparitie plina de charm, gingasa, dar in acelasi timp misterioasa si foarte eleganta. Acesta a fost motivul pentru care am decis sa alegem nuanta mov in realizarea bijuteriilor sale, folosind de la nuante deschise precum Light Amethyst si Violet, pana Tanzanite.

Cerceii realizati cu elemente din argint, suport pe lobul urechii si candelabru lunguiet, impreuna cu bratara cu cristale in aceleasi nuante au fost bijuteriile perfecte pentru Liana.

Mai multe bijuterii cu cristale Swarovski in nuante de MOV gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/mov


la_voilette_laian_bratara_cu_cristale_swarovski_mireasa_by_charm_de_paris


Dincolo de frumusetea si stralucirea bijuteriilor, culoarea violet este o culoare cu semnificatii duale. Pe de o parte reprezinta bogatia, rafinamentul, provocarea, in vechime fiind considerata o culoare conservatoare. Pe de alta parte inspira misterul si exotismul. O culoare care fascineaza si intriga in acelasi timp, a carei proprie istorie poarta valente contractictorii. Violetul este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.

 

la_voilette_liana_bijuterii_argint_cu_swarovski_bijuterii_mirese_bijuterii_unicat_by_charm_de_paris


cutii bijuterii 2

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
comanda 222