Reverie - cercei cu cristale Swarovski negre

Daca as mai ramane o zi, as mai ramane un an, iar daca as mai ramane un an, n-as mai pleca niciodata. In toate momentele vietii noastre exista lucruri care s-ar fi putut intampla, dar pana la urma nu s-au intamplat. Exista clipe magice care trec neobservate si brusc mana Universului ne schimba destinul.

reverie_cercei_lucrati_manual_cu_swarovski_cristale_silver_night_cristale_negre_by_charm_de_paris

Cerceii Reverie au fost realizati pentru Delia, o prietena veche si draga Charm de Paris, pentru o zi speciala din viata ei. Sunt convinsa ca i-a purtat cu mult drag. Delia a purtat o rochie simpla ca si croiala dar cu aplicatii foarte interesante din fermoar in rona superioara am considerat ca se vor asorta si completa foarte frumos si delicat.

Am folosit pentru realizarea cerceilor cristale in diferite nuante de negru, mat, stralucitor si cu reflexii pentru acest efect de reverie. Toartele din argint, un candelabru cu 2 brate si cristale rotunde, biconice si lacrima multifatetata, Swarovski Jet, Silver Night, Black Diamond AB, intr-un ansamblu de aproximativ 6 cm lungime.
 
Se pot purta la fel de bine si in contrast cu rochie in culoare deschisa sau ca si element de simetrie cromatica, la o rochie neagra sau cu detalii negre.

Alegeti culoarea preferata din PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI.

rochii_de_seara

reverie_cercei_candelabru_lucrati_manual_cu_swarovski_bijuterii_cu_cristale_cristale_negre_by_charm_de_paris

130_lei


0e09527b0f5edaa60cf5702119e6a0a2 XL


cutii de bijuterii charm de paris

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222