La Voilette - Oana {bijuterii cu cristale verzi}

Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi. Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor. Sentimentul de dragoste si implinire e ca si cum ai alerga descult pe o pajiste verde, ca si cum ai respira aer proaspat si flori de camp, e ca si cum picaturile de ploaie ti-ar juca pe fata, ca si cum soarele apune dar nu mai coboara. 

 

la_voilette_oana_bijuterii_mireasa_cu_swarovski_set_swarovski__bijuterii_lucrate_manual_cu_cristale_verzi_by_charm_de_paris

 

Pentru Oana am realizat un set de bijuterii cu cristale Swarovski verzi de diverse nuante, forme si dimensiuni.
Cercei cu cristale Swarovski Peridot in suport de argint pe lobul urechii, bulgarasi de cristale si cristale lacrima Fern Green, verde intens, lungime totala aproximativ 4 cm.
Bratara cu cristale Swarovski margele si bulgarasi, rotunde si biconice si inchizatoare cu model floral si cristale incastrate.
Cel mai mare element de legatura si simetrie cromatica, pandantivul, a fost realizat cu cristal Swarovski lacrima de 20x30 mm.

 

la_voilette_oana_bijuterii_mireasa_cu_swarovski_peridot_bratara_swarovski_cristale_verzi_by_charm_de_paris

 

la_voilette_oana_bijuterii_mireasa_cu_swarovski_set_swarovski__bijuterii_lucrate_manual_bijuterii_pe_comanda_by_charm_de_paris

400_lei

 cutii bijuterii 2


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222