Blue Embrace { cercei cu cristale Swarovski }

Adeseori nu gasim cuvintele portivite pentru a exprima ce simtim si folosim gesturi tandre si imbratisari afectuase. Pe langa senzatia de bine ce ne-o lasa, o imbratisare sincera alina durerea, provoaca stimulari psihice si foziologice pozitive, la cel ce imbratiseaza cum si la cel imbratisat. Imbratiseaza-ti prietenii, imbratiseaza cu toata caldura pe toti cei dragi tie, imbratiseaza-ti copiii, chiar si un animal sau o planta draga. IMBRATISEAZA VIATA! 

 

blue_embrace_cercei_argint_cu_fundita_si_cristale_swarovski_albastre_capri_blue_dark_indigo_bojuterii_lucrate_manual_by_charm_de_paris


Blue Embrace este imbratisarea pe care eu v-o daruiesc!
Cristalul Capri Blue in suport de argint pe lobul urechii imbratiseaza cristalul Dark Indigo oval si pune fundita unei frumoase prietenii in nunate de albastru electric.
Lungimea totala a cerceilor este de aprox. cm. 

Pentru imbratisari de alte culori si forme nu ezitati sa ma contactati.

In PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI se gaseste un curcubeu de imbratisari calde, romantice, indraznete sau pasionale. Tu cum ai vrea sa fi imbratisata?

 
b6d7090a321aeca0f529ab265a288b1b XL
blue_embrace_bijuterii_pe_comanda_cu_swarovski_capri_blue_cercei_argint_cu_fundita_si_cristale_swarovski_albastre_bijuterii_lucrate_manual_by_charm_de_paris

150

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222