Madalina - Mireasa Charm de Paris {poze nunta}

"Draga Iulia,
Nu pot decat sa-ti multumesc din nou pentru cele doua seturi de bijuterii, au fost minunate si extrem de apreciate de multi, dar cel mai important este ca mi-au oferit in ziua nuntii exact ceea ce cautam: o aura chic si un strop de glam. Creatiile tale completeaza perfect tinutele si implicit personalitatile mireselor. Privind inapoi simt ca nu as fi fost EU fara acele bijuterii in ziua mea speciala. Pentru asta te felicit inca o data si iti doresc mult succes in continuare! Bisous, Madalina"

 

4SedFoto-CM21mai11-105


Pentru Madalina am realizat 2 seturi de bijuterii, mai exact 2 perechi de cercei candelabru, o bratara si butonii pentru sotul sau. Toate au fost din cristale Swarovski Amethyst. Cele purtate de Madalina in pozele din ziua nuntii, si cele de mai jos. 
 
Cercei model candelabru sunt realizati cu cristale Swarovski Amethyst de diverse forme si marimi, delicat suport dantelat, lung de 4 cm, ce accentueaza trasaturile fetei si lungeste liniile gatului.
Pentru sotul Madalinei am pregatit butonii cu cristale Amethyst de 8mm, tije si inchizatoare din otel inoxidabil si capete ce se pot schimba si comanda separat pentru diverse alte ocazii.

Mai multe modele de bijuterii in diverse nuante de mov puteti vizualiza aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/mov
Modele de butoni cu capete fixe sau insurubabile, in COLECTIA GENTLEMAN.

 

ea457adccaa9e569cff05de9b4f3b04d XL 

 

3Biserica-CM21mai11-4

 

1Pregatiri-CM21mai11-59

  
la voilette madalina bijuterii nunta cu cristale swarovski amethyst cristale ametist butoni ginere butoni cristale by charm de Paris

3Biserica-CM21mai11-3

 

5Party-CM21mai11-837

 

Fotograf-poze-nunta-CM___94

 

Fotograf-poze-nunta-CM___95

 
Fotografiile de nunta au fost realizate de  Dani Dunca

 

Fotograf-poze-nunta-CM___39

 

4SedFoto-CM21mai11-175


4SedFoto-CM21mai11-25

 

cutii de bijuterii charm de paris

 
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222