La Voilette - Simona {bijuterii mireasa}

Perfectiunea sta in detalii, tocmai de aceea trebuie sa fii extrem de atenta la micile obiecte si momente ale nuntii tale care vor da cu adevarat valoare si eleganta evenimentului. Pentru ca nunta ta sa aiba acel quelque chose si sa fie cu adevarat un etalon, prinde curaj si inoveaza! Nu limuzina sau mancarea vor fi tinute minte, ci micile detalii vor da savoare zilei si o vor face unica si memorabila - atat pentru oaspeti cat si pentru tine si alesul inimii tale. 

 

la_voilette_simona_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_negru_jet_bratara_lata_cristale_cercei_candelabru_mireasa_by_chharm_de_Paris

 
Bijuteriile de mireasa nu trebuie sa se limiteze la siragul de perle sau la o bratara discreta la incheietura mainii, mai ales daca stilul tau este unul deosebit. Trebuie sa iti respecti stilul personal atunci cand alegi bijuteriile de nunta si sa nu renunti la placerile personale.

Simona si-a dorit in ziua nuntii ei un set de bijuterii de dimensiuni remarcabile, glam, care sa o reprezinte si sa o asorteze in mici detalii cu obiecte din tinuta sotului ei. Cerceii au fost candelabru, din argint, cu bumbi de 4mm pe lobul urechii si o multitudine de cristale rotunde alb-transparent, nuanta Crystal iar bratara la fel, cu detalii de cristale negre (Jet, Black Diamond, Silver Night), cu 5 siraguri si inchizatoare din argint.

Vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI pentru identificarea nuantelor din setul Simonei si pentru alegerea celor preferate de voi!

 

la_voilette_simona_bijuterii_mireasa_cercei_candelabru_argint_cu_cristale_swarovski_bijuterii_comanda_mireasa_by_charm_de_paris285_lei

la_voilette_simona_bratara_din_cristale_albe_si_negre_bratara_mireasa_bijuterii_pe_comanda_by_charm_de_paris330_lei


cutii bijuterii 2

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222