La Voilette - Lorena {bijuterii si poze nunta}

Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca! Alaturi de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artificii, visele mele devin realitate! Te iubesc in zorii fiecarei dimineti cand viata ma obliga sa ies de sub vesmantul viselor si sa traiesc. Impreuna i-am furat soarelui o raza si ne-am facut cunune de fericire. Tu esti inceputul si sfarsitul meu ... eu si cu tine suntem NOI. Te iubesc. Si stiu, si stii.

 

IKN_0008

 

La_voilette_lorena-accesoriu_rochie_mireasa_broderie_de_cristale_swarovski_cristale_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris

 

Povestea cu Lorena e foarte funny intrucat ne-am "cunoscut" pe FaceBook si am descoperit ca urmeaza sa se casatoreasca cu un fost coleg de facultate. M-am bucurat enorm sa ii pot crea bijuteriile pentru nunta si mai ales acest accesoriu, de broderie din cristale, pentru rochia de mireasa. Pentru ca modelul initial era fad si lipsit de personalitate, Lorena m-a rugat sa o ajut sa dam stralucire frumoasei ei rochii de mireasa.

Desi nu mai realizasem asa ceva pana atunci, dar cum imi plac provocarile si nu stau pe ganduri cand vad finalitatea muncii mele, m-am pus pe treaba. Nu a fost usor, si nu mi-a luat putin timp, dar rezultatul a fost minunat!

Bijuteriile purtate de Lorena au fost: cerceii, bratara si floare de par.
Cercei cu 16 cristale Swarovski lunguiete nuanta Crystal, cristale rotunde de 8 mm in suport de argint cu inchizatoare cu surub, candelabru dantelat din argint si cristale Swarovski lacrima de 18x13mm. Cerceii sunt lungi de aproape 10 cm.
Bratara cu inchizatoare din argint cu magnet si 5 siraguri de cristale Swarovski Crystal, White Opal si White Alabaster.
Floare de par, pentru inlocuirea voalului; bujor din petale de organza, minivoaleta cu ochiuri mari, dantela si cristal Swarovski in centru.

 

IKN_0023

 

la_voilette_-lorena_bijuterii_swarovski_bratara_cristale_albe_bratara_pe_comanda_bijuterii_mireasa_by_charm_de_paris

  

IKN_0010

 

la_voilette_lorena_bratara_si_cercei_cu_swarovski_cercei_candelabru_swarovski_swarovski_timisoara_by_charm_de_paris

 

IKN_0016

Fotografiile de nunta au fost realizate de ikonicstudio, Timisoara.

IKN_0012

IKN_0028

 

la_voilette-lorena_bijuterii_mireasa_pe_comanda_voaleta_mireasa_floare_cu_voaleta_accesorii_nunta_by_charm_de_paris


cutii bijuterii 2

  

la_voilette_lorena_bratara_si_cercei_swarovski_set_mireasa_set_swarovski_bijuterii_pe_comanda_by_charm_de_paris

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222