Queen Victoria - colier cu perle de apa dulce si cristale Swarovski

Perioada in care a domnit Regina Victoria a ramas in istorie ca fiind cea mai infloritoare epoca din punct de vedere economic si cultural, insa lucrul care imi vine in minte cand ma gandesc la Regina Victoria este acela ca ea a purtat pentru prima data rochie de mireasa de culoare alba, fiind astfel denumita "Regina rochiei albe de mireasa".
 

Cu ocazia nuntii, Victoria s-a infatisat intr-o superba rochie alba cu o trena de aproape 5 metri, tinand in mana un buchet din flori de portocal. Aceasta imagine a devenit una simbolica, influentand moda vremii si transformand albul in culoarea nuntilor de elita; rochia alba, diafana, cu trena si voaluri, innobila orice cuplu. 

Motivele pentru care regina Victorie I si-a ales aceasta culoare sunt multe si variate. Pornind de la versiunea mea preferata, aceea ca specialistele in moda ale vremii, au ales aceasta culoarea sa se asorteze cel mai bine cu colierul de perle al reginei si sa contrasteze cu bijuteriile pe care avea sa le poarte, am realizat acest set de bijuterii - Queen Victoria.

colier din perle de apa dulce si cristale swarovski dark indigo
Colierul la baza gatului si cerceii scurt atarnatori sunt realizati cu perle de apa dulce, cristale bulgarasi Swarovski Sapphire si cristal oval Dark Indigo in suport coronita, inchizatoare cu magnet si toarte din argint.

Deosebit de elegant, acest set innobileaza garderoba oricarei femei. Poate fi purtat atat cu delicata rochie alba de mireasa, cat si cu clasica little black dress, pentru ocazii speciale in care vreti sa straluciti.


queen_victoria_colier_perle_de_apa_dulce_si_cristale_swarovski_by_charm_de_paris


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 
comanda 222