Bijuterii cu cristale Swarovski - { Emerald Dream }

Am intrat in perioada pregatirilor pentru sarbatorile de iarna si pe langa alergatul dupa cadouri trebuie sa ne pregatim tinutele si accesoriile pentru petrecerile de Craciun si Revelion.
Deschidem colectia de bijuterii Charm de Paris - Swarovski Belle Noel cu un vis de smarald, visul unei nopti minunate de iarna, alaturi de persoane speciale, in clipe de bucurie, stralucire si glam.

emerald_dream_set_swarovski_emerald_cercei_cristale_swarovski_smarald_pandantiv_cristal_swarovski_cadouri_craciun_swarovski_by_charm_de_paris

Setul de bijuterii Emerald Dream este format din cercei (argint pe lobul urechii si inchizatoare cu surub) si lantisor din argint la baza gatului (40 cm) cu pandantiv in suport metalic dantelat, toate cu cristale Swarovski Emerald. 

O culoare puternica, vibranta, in care vei fi cea mai frumoasa oriunde ai merge, verdele Smarald se asorteaza cel mai bine cu nuante pale, crem, nude, sau in contrast cu mov, negru sau culori electrice marine. Straluceste in culoarea preferata a Angelinei Jolie!

emerald_dream_cercei_argint_cercei_swarovski_emerald_cristale_smarald_cercei_angelina_jolie_by_charm_de_parisrochii verzi globurile de aur 2011 4b

 emerald_dream_set_bijuterii_swarovski_cristale_smarald_bijuterii_cadou_craciun_by_charm_de_paris

300_lei

cutii de bijuterii charm de paris

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222