Délire Rouge - cercei si floare de par cu cristale Swarovski Featured

Nimic nu poate intrece in stralucire o aparitie intr-o rochie glam accesorizata cu bijuterii rosii! Vrei sa atragi priviri admirative din partea celor din jur? Poarta rosu! Prinde-ti parul cu o floare delicata de organza, matase, dantela si cristale si vei radia de frumusete si feminitate! Florile în par nu au nicio legatura cu moda; sunt mai presus de orice tendinte.
 

 

Delire_rouge_floare_de_par_mireasa_cordelute_handmade_cristale_swarovski_timisoara_bijuterii_handmade_by_charm_de_paris

 

Floarea din par, la fel ca si zambetul tau fermecator, nu vor trece neobservate! O floare poate sa transforme cea mai simpla tinuta intr-una stralucitoare, putand fi folosita in zeci de combinatii de coafura.

Cerceii sunt lucrati manual cu cristale Swarovski rosu Siam, in 2 varinate de forme si dimeniuni: rounde de 8mm pe lobul urechii cu prindere pe suportul din argint si cristale lacrima 18x13mm, pentru un plus de glam si stralucire. De asemeni, am folosit gulgarasi de cristale albe ce personifica iarna si accentueaza reflexiile de foc ale cristalelor rosii. Lungime cercei aproximativ 6cm. 

Floarea de par este confectionata din materiale fine precum organza, matase, dantela alba, un cristal Swarovski rosu Siam in mijloc si un delicat fluturas din pene ce a poposit vremelnic pe delicata floare.
Se poate prinde in par cu o agrafa, se poate pune pe cordeluta, sau poate fi prevazuta cu ac de brosa pentu ocaziile in care vrei sa porti in piept, pe umar sau pe un brau simplu.

 

Dlire_Rouge_cercei_swarovski_bijuterii_swarovski_swarovski_timisoara_cercei_ocazie_speciala_by_charm_de_paris

 

 Atat cerceii cat si floarea de par se pot realiza si in alta combinatie de culori, marimi sau lungimi.
Pentru a alege culoarea dorita, vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI

 

052250dc50138371fd04f19c188f0143 XL

cutii bijuterii 2

Dlire_Rouge_set_bijuterii_swarovski_floare_de_par_cordelute_handmade_cercei_swarovski_bijuterii_lucrate_manual_by_charm_de_paris

           Cercei      Floare de par
230_lei 120_lei

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222