Bijuterii cu elemente Swarovski - { Femme Fatale }

Din cand in cand ai nevoie de accesorii care sa-ti dea aripi, care sa te faca sa visezi la eternul charm parizian, la o eleganta suava, delicata, inmiresmata de arome usor prafuite, boeme.
Inca din Evul Mediu penele impodobeau bijuteriile femeilor din inalta societate. Mai tarziu, in secolele 18 - 19, moda anilor era definita de palarii si bonetele cu pene lungi, intr-un stil flamboaiant. Mastile venetiene sunt un alt obiect bogat ornamentat cu pene pictate, care insinueaza purtatoarei un aer misterios.

 

femme_fatale_cercei_swarovski_1

 

La realizarea cerceiilor am folosit cristale Swarovski lacrima mov Amethyst, cate 2 pentru fiecare cercel, inlantuite de suportul de argint pe lobul urechii cu cristal rotund Amethyst.
Floarea de par este realizata din organza si schiffon in diverse nuante de mov, cristal 18x13cm, oval, Swarovski Violet si pene asortate.
Atat floarea cat si cerceii se pot realiza intr-o multitudine de culori de cristale. Pentru a alege nuantele preferate va invit sa vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI.

 

accesorii_pene_femme_fatale_floare_de_par_cu_pene_cristale_swarovski_flori_de_par_pe_comanda_charm_de_paris

 

femme_fatale_bijuterii_searovski_amethyst_floare_de_par_cordeluta_cu_floare_cercei_cristale_lacrima_amethyst_by_charm_de_paris

        Cercei          Floare
230_lei 110_lei


 

cutii bijuterii 2


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222