Charm de Paris in Revista Mireasa

Sa fii mireasa nu-i deloc usor. Trebuie sa gasesti acea imagine, acea cofura, rochie, acel machiaj, orice pentru a fi foarte frumoasa, caci mireasa trebuie sa fascineze prin frumusetea ei. Sezonul nuntilor abia incepe si toate miresele au agenda in plina desfasurare.

 In moda, fiecare sezon vine cu noutatile lui. In materie de rochii de mireasa, noutatile pentru sezonul acesta le gasiti in paginile revistei MIREASA. In cel mai recent numar al revistei, am avut onoarea si deosebita placere de a ii ajuta pe stilisti sa accesorizeze cu bijuterii Charm de Paris o parte din rochiile sofisticate prezentate in pictorialele de moda. 

revista_mireasa_2012_bijuterii_swarovski_charm_de_paris

{ Rochii de mireasa elegante, sofisticate, din materiale pretioase, decorate cu cele mai frumoase bijuterii }

revista_mireasa_2012_bijuterii_mirese_organizare_nunta_2012_by_charm_de_paris

O nunta formala va impune o tinuta clasica, o rochie eleganta, fara extravagante de culoare sau decolteuri indraznete. Nunta in aer liber va da frau liber imaginatiei si cale libera taieturilor indraznete cat si culorilor vesele, care se pot regasi atat in decor cat si pe rochia de mireasa, accesorii sau bijuterii. Nunta eleganta desfasurata in cadrul unor locatii still ball rom va impune o rochie sofisticata pusa in valoare si de bijuterii alese cu atentie.

femme_fatale_cercei_swarovski_charm_de_paris

revista_mireasa_2012_bijuterii_mirese_by_charm_de_paris

 
In afara de superbe pictoriale cu rochii de mireasa, bijuterii si accesorii de par, o sa descoperiti articole foarte utile pentru organizarea nuntii. Amenajari si decoratii de nunta superbe, trenduri pentru receptiile matrimoniale, idei de organizare, sfaturi de coafuri inedite, machiaje potrivite fiecarui sezon si multe altele. Daca nu ati cumparat revista, o gasiti inca la chioscuri ! 

sfaturi mirese_revista mkireasa 2012_bijuterii swarovski

rochii mirese_revista mireasa_by charm de paris

 

decoratiuni nunta_revista mireasa_by charm de paris

 

a b c

IMG_6979