La Voilette - Galea { bijuterii cu cristale albastre }

Bijuteriile colorate pentru mirese nu mai reprezinta de mult timp o noutate, ele fiind adoptate adesea tocmai pentru a nuanta intreaga tinuta. Pentru mine, miresele care aleg astfel de bijuterii sunt o adevarata provocare, astept cu nerabdare sa stabilim ce culoare sau combinatii de nuante vor dori. Fiecare bijuterie sau accesoriu Charm de Paris are in spate o poveste, incercand de fiecare data sa surprind prin eleganta si frumusetea lor o parte din personalitatea persoanei care alege sa le poarte.

 

la_voilette_galea_bratara_cristale_swarovski_capri_blue_bratara_mireasa_pe_comanda_by_charm_de_paris

 

Galea a ales sa poarte la nunta ei bijuterii cu cristale Swarovski Capri Blue si Dark Indigo, mai exact cercei si bratara si a tinut ca si in tinuta sotului ei sa existe aceasta simetrie cromatica.
Cercei sunt realizati cu suporti din argint pe lobul urechii in care au fost fixate cristale rotunde Capri Blue si cristal lacrima Dark Indigo, avand o lungime totala de aprox. 3cm.
Bratara cu 2 siraguri de cristale in combinatia celor 2 nuante si o inchizatoare in forma de bulgaras de minicristale albe. Baza metalica a bratarii este din aliaj metalic.

 

la_voilette_galea_cercei_cristale_mireasa_cercei_pe_comanda_cercei_swarovski_by_charm_de_paris

 

la_voilette_galea_butoni_ginere_butoni_cristale_swarovski_by_charm_de_paris

 

Butonii pentru camasa sunt un accesoriu elegant, discret, ce denota mult bun gust. Sotul Galeei a purtat butoni cu cristale Capri Blue asortati bijuteriilor miresei.
Avantajul butonilor Charm de Paris este ca beneficiaza de posibilitatea schimbarii capului. Prin urmare puteti achizitiona o pereche de butoni si o multitudine de capete pentru a le asorta si potrivi diverselor tinute, situatii si evenimente la care participati.

 

la_voilette_galea_bijuterii_mireasa_cu_cristale_swarovski_by_charm_de_paris

600_lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222