La Voilette - Maria { bijuterii mireasa cu cristale rose' }

Delicata, romantica, feminina si extrem de frumoasa. Cam acestea sunt cuvintele care pot caracteriza cat mai bine o mireasa, si tot acestea sunt cuvintele care ii pot descrie bijuteriile.
Dupa alegerea rochiei si a coafurii, alegerea bijuteriilor si accesoriilor (voal, voaleta, pieptene de par) reprezinta o decizie extrem de importanta pentru look-ul tau intr-una dintre cele mai frumoase zile din viata ta. 

Maria a ales sa poarte bijuterii cu un usor aer boem, in culori pastelate de peach rose', vintage rose si black diamond. Suportul metalic dantelat de la cercei si colier inspira delicatete si romantism, atmosfera redata prin intreagul concept al nuntii.

  • cercei cu prindere din aliaj metaic vintage in forma de bumb de 8mm, monturi dantelate cu 10 cristale lunguiete in nuante marine, cu dimensiuni totale: lungime aprox. 5 cm / latime aprox. 2 cm
  • bratara din aliaj metalic cu 15 cristale lunguiete de dimensiuni 10*5 mm, in lungime totala de 17 cm (cu lantisor prelungitor pentru reglarea lungimii)
  • Inel din aliaj metalic are diametrul reglabil si se potriveste pe orice tip de deget.

O alta varianta a acestui set, cu componente aurii si cristale mov si verzi, este:
Illusion d'Automne

 

 210 lei 210 lei 110 lei
               cercei                   bratara                inel          

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
comanda 222