La Voilette - Elisabeta { accesorii din cristale pentru pantofi }

Un lucru este cert: femeile iubesc pantofii mai mult decat multe alte accesorii; ar fi in stare sa-si cumpere sute de perechi, chiar cu riscul de a le purta doar o odata.
Si cum ar putea o mireasa, in ziua nuntii ei, sa poarte o pereche de pantofi banali, comuni, obisnuiti? Trebuie sa iesi in evidenta, sa gasesti acea pereche de pantofi care sa-ti accesorizeze perfect rochia de mireasa.

Elisabeta a purtat in ziua nuntii pantofi Fuchsia completati cu doua perechi de accesorii care au facut din pantofii de nunta adevarate bijuterii.

Ea a purtat o rochie scurta si si-a dorit ca pantofii sa fie acel element "wow" de la care lumea sa nu isi poata lua ochii.

Bijuteriile au fost lucrate manual, din cristale Swarovski in nuante reci de mov pentru a contrasta usor cu movul fuchsia al pantofilor insa care sa nu se departeze prea mult de la paleta cromatica. Nuantele de cristale Swarovski folosite au fost Violet, Tanzanite, Light Amethyst si Provence Lavender.
Accesoriile pentru pantofi au un sistem special de prindere care nu jeneaza si ofera posibilitatea de a le purta si la alti pantofi.

Dimensiuni:
Accesoriile de pe bareta de prindere a gleznei - latime 3 cm, lungime 6 cm
Accesoriile-floare de pe bareta din fata - latime 4 cm, lungime 6 cm

Fie ca te asortezi cu alte detalii din tinuta, fie ca vrei sa rupi monotonia rochiei albe, lungi de mireasa cu accente puternice de culoare, o pereche de pantofi cu detalii aplicate sunt artificiul ideal prin care vei adauga un plus de stralucire albului diafan al rochiei.

336 lei blackjack 25
{ pretul se refera la pereche - cele de jos sau cele de sus }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
comanda 222 400