La Voilette - Alina { bijuterii cu cristale Swarovski Aquamarine }

"Privesc interminabila mare si ma pierd. E calma, imi zambeste. Valurile se unduiesc usor ai ating malul cu o miscare gingasa. Nisipul se contopeste cu ea si o urmeaza. Apoi revine. O scoica se lasa aruncata de colo-colo si intr-un final nisipul o salveaza. O saruta cu ardoare, o frige cu finetea sa si apoi îi da drumul. Ea se rostogoleste trista in bratele marii si isi saruta mama. Se pierde printre valuri, s-a reintors acasa. "

Alina, una dintre miresele din vara aceasta a avut la nunta o tema marina si a ales bijuterii in ton cu tema nuntii - cristale Swarovski in culori de Aquamarine si Caribbean Blue Opal, cat si dantela metalica au fost ingredientele folosite pentru aceste mununate bijuterii.

  • cercei cu prindere din argint pe lobul urechii si cristale de 8mm Aquamarine, monturi dantelate cu 10 cristale lunguiete in nuante marine, cu dimensiuni totale: lungime aprox. 5 cm / latime aprox. 2 cm
  • bratara din aliaj metalic cu 15 cristale lunguiete de dimensiuni 10*5 mm, in lungime totala de 17 cm (cu lantisor prelungitor pentru reglarea lungimii)
  • Sotul Alinei a purtat butoni asortati cu bijuteriile ei, din cristale Aquamarine si capete desurubabile.

Mai multe bijuterii in diverse tonuri de turquoise gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/turquise

Acest model de bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de culori. Regasiti in galeria foto 2 modele alternative la setul Alina.
Mai multe detalii despre ele aici: La Voilette - Maria   si   Illusion d'Automne 

 
230 lei 210 lei 210 lei

cercei                 bratara               butoni 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 comanda 222