Bouquet Aurora Boreale { bijuterii colaj de cristale }

Acolo unde straluceste privirea, e de prisos diamantul, spunea Victor Hugo.
Atunci cand esti inconjurata de iubire, caldura, implinire, frumusetea vine din suflet si nu are nimic in comun cu hainele sau nuantele de ruj pe care le porti. Dragostea implica prin definitie consens, armonie si iti rasufla prin toti porii de femeie implinita. Pur si simplu stralucesti si molipsesti persoanele din jur!

 

bouquet_aurora_boreale_swarovski_bijuterii_swarovski_de_comanda_by_charm_de_paris

 

Concepute initial ca si accesorii pentru o frumoasa rochie lunga si simpla de culoare verde khaki, le-am transformat in cercei si brosa dupa eveniment.

Lavinia, buna prietena Charm de Paris si-a dorit accesorii stralucitoare in nuantele Swarovski Aurora Boreale la care am asortat Light Peach si Crystal Golden Shadow, pentru rochia pe care a purtat-o la nunta pietenilor ei, in postura de nasa. Pentru a da versatilitate acestor bijuterii, am transformat partile laterale in cercei si partea centrala in forma de floare a ramas brosa pe care Lavinia o poate purta chiar si la o camase eleganta.

 

bouquet_aurora_boreale_bijuterii_mireasa_cercei_aurora_boreale_pe_comanda_by_charm_de_paris

 

Aceste bijuterii au luat nastere prin lipirea monturilor cristalelor. Modelele pot varia in functie de culori, dimensiuni si amploarea bijuteriei pe care v-o doriti.
Cerceii au prinderea pe lobul urechii din argint si o lungime de aproximativ 4 cm.

bouquet_auroraboreale_brosa_swarovski_cercei_cristale_pe_comanda_by_charm_de_paris

{ acest model de brosa arata foarte bine si ca bratara }

bouquet_swarovski_aurora_boreale_bratara_cristale_swarovski_by_charm_de_parisBijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222