La Voilette - Andreea A. { Swarovski Montana si poze cununie }

Se spune ca frumusetea e in ochii privitorului, insa la fel de adevarat e ca aceasta imbraca zeci, sute de forme. Suntem diferiti, cu idealuri distincte, iar notiunea de frumusete presupune cu totul alte criterii daca iei globul la picior. Recunosc frumusetea in fiecare zambet al unei domnisoare, in fiecare rand al unei carti bune, in fiecare colt de natura. 

 Frumusetea te face sa te indragostesti, te face sa mori pentru cel iubit, este izvorul de minune care izvoraste din ochii pruncilor, dezinvoltura florilor la rasarit de soare, un sarut, perfectiunea bobului de roua pe un fir de iarba, asfintitul cu toata puterea lui, padurea si soaptele ei.

bratara_lata_cristale_searovski_pe_comanda_charm_de_paris

 

Nu imi place sa spun ca am "mirese preferate". Cu fiecare in parte mi-a placut sa lucrez, sa descopar dorintele si doleantele fiecareia, sa surprind bucuria de a purta bijuterii create special pentru acel minunat eveniment si mai ales sa traiesc povestea de basm a acelei zile. Cu toate acestea, exista persoane cu care am rezonat mai mult, care m-au fascinat cu optimismul, seninatatea si privirea patrunzatoare.

Am realizat pentru Andreea atat bijuteriile de la cununia civila cat si pentru nunta. Pe cele de la nunta vi le-am prezentat deja in articolul La Voilette - Andreea A., si promit sa revin si cu poze de la nunta cu Andreea purtand frumoasele bijuterii, insa azi va dezvalui setul cu cristale Swarovski Montana puratat la cununia civila.

Cercei cu cristale ovale in montura dantelata, bratara cu 2 siraguri de cristale de 8mm, nuantele Montana si Black Diamond, voaleta cu dantela metalica si cristale lunguiete in aceleasi nuante si butoni Montana asortati, au fost bijuteriile care au completat detaliile frumoasei rochii cu umbre si falduri.
 

bijuterii_swarovski_montana_bijuterii_mireasa_pe_comanda_by_charm_de_paris

 

mireasa_2012_bijuterii_swarovski_cristale_montana_pe_comanda_Charm_de_paris

 

cercei_swarovki_bijuterii_pe_comanda_by_charm_de_paris

 

butoni_cristale_butoni_swarovki_by_charm_de_paris

 

mireasa_rochie_angelina_jolie_bijuterii_swarovski_charm_de_paris

 

bratara_cristale_swarovski_bratara_mireasa_pe_comanda_by_charm_de

 

bijuterii_swarovski_pe_comanda_charm_de_paris

 

voaleta_mireasa_pe_comanda_voaleta_cu_cristale_charm_de_paris

 

bijuterii_speciale_mirese_cu_cristale_swarovski_charm_de_paris

 

bijuterii_voaleta_cristale_searovski_charm_de_paris

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222