La Voilette - Andreea R. { bijuterii cristale corai si floare cu pene }

Bijuteriile pe care femeile aleg sa le poarte sunt o reflectare a caracterului lor, spun psihologii. In functie de inelul, cercelul sau lantisorul pe care femeia il poarta, iti poti face o prima impresie despre personalitatea acesteia. Dupa ce s-a regasit in garderoba si machiajul femeilor intr-o mare masura pe tot parcursul sezonului cald din acest an, acest roz-portocaliu ramane in tendinte si in aceasta toamna.
Anul acesta, culoarea vedeta este corai! Aceasta culoare vesela si fresh se potriveste de minune si blondelor, si roscatelor, dar cel mai bine le vine brunetelor., spun specialistii. Acest roz-portocaliu fascinant are marea calitatea de a flata un numar mult mai mare de tonuri ale pielii, intrucat confera culoare, fara prea mult pigment care sa iasa puternic in evidenta.

Andreea a inteles fascinatia acestei culori ai a ales sa o foloseasca pentru a aduce acea stralucire nuntii ei. Am realizat special pentru ea cercei, bratara si 2 flori de par cu elemente corai.

Pentru cercei am folosit cristale albe Swarovski Crystal si Swarovski Rose Peach, intr-un elegant ansamblu de cristale lacrima si rotunde pentru a da si mai multa alungire cerceilor. Acceasi combinatie cromatica am folosit-o si la bratara (cristale lunguiete Swarovski Rose Peach si inchizatoare bulgaras) si la florile de par.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de culori. Va invit sa alegeti culoarea preferata de pe PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI
 540 lei
{ pretul se refera la cercei si bratara }

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

comanda 222