La Voilette - Alina M. { bijuterii cu cristale Swarovski Sapphire }

"Something old, something new, something borrowed, something blue, and a silver sixpence in her shoe".
Este vorba despre o veche traditie care isi are radacinile in Anglia Victoriana, traditie conform careia, in ziua nuntii, unei mirese nu trebuie sa ii lipseasca 5 accesorii de baza, mai exact ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat, ceva albastru si, mai rar, o moneda de argint in pantof.

 "Ceva albastru" simbolizeaza puritate, loialitate, fidelitate, iubire si noroc - toate aceste elemente ale unei vieti fericite se pare ca te vor insoti de-a lungul casniciei tale daca alegi sa iti completezi tinuta si cu "ceva albastru".

bijuterii mireasa cristale albastre bijuterii pe comanda charm de paris

 

In antichitate “ceva albastru” reprezenta simbolul increderii, puritatii si loialitatii. Astazi, traditia lui ceva albastru capata noi dimensiuni si aceasta culoare o putem regasi in mai toate accesoriile de nunta, sau chiar in rochia de mireasa. Buchetul miresei, diadema, jartiera, pantofii, lacul de unghii sau chiar un tatuaj pot reprezenta cu brio, in nuntile moderne, traditia lui “ceva albastru”!

Alina a purtat "ceva albastru" in ziua nuntii in bijuterii cu cristale Swarovski Sapphire si Light Sapphire foarte delicat completate cu buchetul de flori din hortensii si miniroze. Am realizat pentru ea cercei cu cristale ovale in suport dantelat, cristal alb si toarta din argint; bratara metalica rigida, imbracata in dantela alba cu un colaj de cristale lunguiete in forma de flore; colier din dantela si cristale pe suport metalic dantelat si voaleta asortata, cu cristale in aceleasi nuante pe care sa o poata purta dupa scoaterea voalului.

Mai multe bijuterii cu cristale in diverse nuante de ALBASTRU gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/albastru

Bijuterii ca ale Alinei se pot realiza pe comanda si in alte combinatii de culori. Va invit sa vizualizati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI si sa alegeti nuantele preferate.

bijuterii_mireasa_cristale_sapphire_voaleta_mireasa_by_charm_de_paris

  

bijuterii swarovski sapphire voaleta mireasa colier cristale by charm de paris

 

bratara_cristale_swarovski_voaleta_mireasa_by_charm_de_paris

 

bijuterii speciale cristale albastre swarovski voaleta colier cercei charm de paris

 

5a61d31ed794cb758475f6c89477dfed XL

 

colier_mireasa_cristale_swarovski_bratara_cristale_sapphire_charm_de_paris

 

Casa de piatra Alina & Michael!