Crystal Nacre { bijuterii lucrate manual cu cristale si perle Swarovski }

Perlele nu trebuie sa lipseasca din caseta de bijuterii a niciunei femei moderne. Emana atata gratie si eleganta si nu se vor demoda niciodata! Pe de cealalta parte, cristalele sunt, ca si diamantele, cele mai bune prietene ale unei femei. Ofera acea incredere si stralucire care te face sa strigi "I'm a million dollar girl!"

 

Atunci cand esti in dilema daca sa alegi eleganta sublima a perlelor sau stralucirea cristalelor, alege calea de mijloc. Alege o combinatie delicata si rafinata intre cele doua.


Bijuteriile Crystal Nacre sunt realizate cu perle Swarovski Cream si cristale albe Crystal. Pentru colierul din perle cu un singur sirag, am realizat un element central din colaj de cristale lunguiete si rotunde ce se regaseste si in partea de sus a cerceilor cu prindere pe lobul urechii in suport de argint.

Accesoriul de par - pieptene cu cristale si perle - realizat pe suport metalic dantelat cu aspect vintage la care am folosit aceleasi cristale Swarovski albe nuanta Crystal si perle delicate Cream.

Aceste bijuterii se pot realiza pe comanda si cu alte nuante de cristale. Aici va puteti alege combinatia dorita de perle si cristale: PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


comanda 222