La Voilette - Livia { bijuterii cristale mov Amethyst si poze nunta }

Casatoria reprezinta un moment cheie in viata oricarei femei, dar si in cea a partenerului ei, intrucat simbolizeaza o unire dincolo de spatiu si timp, o intregire a doua suflete care si-au regasit armonia unul in celalat. De aceea, aceasta etapa a vietii unui cuplu presupune luarea unor decizii care au rolul de a transforma nunta in acel vis perfect al miresei si de a o impregna in memoria invitatilor.


bijuterii_cristale_swarovski_colier_mireasa_amethyst_charm_de_paris

 

Persoana inclinata spre traditie si definita de un stil elegant, conservator, Livia a purtat o rochie de tip A care i s-a potrivit de minune. Corsetul bine definit i-a pus in evidenta talia si zona sanilor si impreuna cu colierul din cristale Swarovski rotunde, pe 2 siraguri, au dat acel aer sofisticat, elegant, impunator pe care Livia si l-a dorit.

Am realizat pentru Livia un set de bijuterii compus din colier, bratara si cercei, cu cristale Swarovski Amethyst in monturi aurii.

Cercei compusi din cristale rotunde pe lobul urechii si cristale lacrima Swarovski Amethyst in monturi aurii. Bratara cu 2 siraguri de cristale rotunde Amethyst sin inchizatoare bulgaras ca aici: http://www.charmdeparis.com/produse/seturi-de-bijuterii/musette-bijuterii-cu-cristale-swarovski-amethyst/

Colier la baza gatului, cu 2 siraguri de cristale rotunde de 8mm in monturi aurii si inchizatoare identica cu cea de la bratara.

Aceste bijuterii se pot realiza in monturi argintii, si in alte nuante de cristale Swarovski. Aici va puteti alege cristalul preferat: PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

 

la_voilette_livia_bratara_cristale_butoni_mire_voaleta_charm_de_paris

{ model similar realizat cu monturi argintii }

 

colier_cristale_swarovski_bijuterii_speciale_mireasa_2013_charm_de_paris

 

bijuterii_cristale_amethyst_pe_comanda_swarovski_confectionate_manual_charm_de_paris

 

bijuterii_pe_comanda_cu_cristale_swarovski_lucrate_manual_amethyst_charm_de_paris

 

colier_bratara_cercei_cristale_swarovski_amethyst_charm_de_paris

 

bijuterii_cristale_swarovski_amethyst_pe_comanda_mireasa_2013_charm_de_paris


Casa de piatra!
 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

comanda 222