Bouquet de Crystal { bijuterii colaj de cristale Swarovski Crystal }

Nu preocuparea pentru moda este importanta, ci cea pentru frumos: sa traiesti frumos, sa te imbraci frumos si, de ce nu, sa mananci frumos. Sa iti faca placere sa te privesti in oglinda si altora sa le faca placere sa te priveasca pe tine. 
Termenul de "frumos" este unul relativ, subiectiv si schimbator. Lasand la o parte tendintele, exista anumite obiecte, culori, simboluri care nu se demodeaza si nu isi pierd valoarea niciodata. Bijuteriile cu pietre pretioase pot deveni traditie atunci cand sunt transmise din generatie in generatie, ducand cu ele dragostea si mandria de a fi fost purtate de bunica si mama.

Setul de bijuterii Bouquet de Crystal este compus din:

- Cercei lucrati manual din cristale Swarovski Crystal (alb) cu montura din argint pentru prinderea pe lobul urechii, cristal rotund, bulgaras de cristale si cristal lacrima; in total avand o lungime de aproximativ 4 cm.

- Accesoriul de par de tip pieptene realizat asemeni pandantivului, intr-un colaj de cristale in forma de floare de lungime aprox. 6 cm.

- Pandantiv realizat cu cristale lunguiete in monturi argintii din aliaj metalic, intr-un colaj tip frunza, avand lungimea de aprox. 3 cm cu tot cu agatatoare. 
 
Aceste bijuterii se pot realiza pe comanda si cu alte nuante de cristale. Aici va puteti alege combinatia dorita de cristale: PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI


 540 lei

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222