La Voilette - Nicoleta { bijuterii turquoise si accesorii pantofi }

Pentru o mireasa care isi doreste o aparitie perfecta la propria nunta, orice detaliu conteaza, de la superba rochie, pana la bijuteriile pe care ea va alege sa le poarte. Alegerea bijuteriilor nu este una ata de usoara: cristale? perle? perle si cristale? albe? sau colorate? 

Majoritatea mireselor isi "construiesc" look-ul pornind de la un anumit obiect vestimentar, de la rochie sau de la accesorii in jurul caruia isi pot alege tematica nuntii. 

 

 cercei_cristale_swarovski_pieptene_de_par_accesorii_pantofi_charm_de_paris


Cea mai buna solutie de a fi fara de cusur insa in ziua nuntii este de a alege fiecare accesoriu sau obiect vestimentar astfel incat sa se potriveasca unul cu celalalt intr-o armonie.

Am realizat pentru Nicoleta in ziua minunata a nuntii ei, o serie de bijuterii si accesorii in nuante asortate de turquoise, de diverse intensitati si reflexii, transparente si mate:

  • Colier la baza gatului, format din perle Swarovski albe, nuanta Crystal Pearl, pe 3 siraguri, si element floral metalic dantelat pe care am aplicat cristale lunguiete Light Turquoise si un cristal lacrima.
  • Cercei de 4 cm lungime, cu prindere din argint pe lobul urechii si cristal lacrima atarnator.
  • Accesoriu de par cu aspect vintage, cu perle si cristal Swarovski oval Light Turquoise
  • Accesorii pentru pantofi, din colaj de cristale. Sistemul special de prindere permite miscarea, mutarea si schimbarea accesoriile in diverse zone ale pantofului, sau mutarea lor pe alti pantofi in functie de ocazie.

 Mai multe bijuterii cu cristale Turquoise puteti vedea aici: http://www.charmdeparis.com/tag/turquise/

Mai multe accesorii pentru pantofi: http://www.charmdeparis.com/produse/seturi-de-bijuterii/la-voilette-elisabeta-accesorii-din-cristale-pentru-pantofi/

 

accesorii_pantofi_cristale_charm_de_paris

{ Accesorii pentru pantofi, din colaj de cristale Indicolite, Light Turquoise, Pacific Opal si Caribbean Blue Opal. Sistemul special de prindere permite miscarea, mutarea si schimbarea accesoriile in diverse zone ale pantofului, sau mutarea lor pe alti pantofi in functie de ocazie }
 

colier_perle_si_cristale_accesoriu_de_par_pieptene_cristale_charm_de_paris

 
923153 655834327786398 1906606697 n

colier_perle_swarovski_accesorii_pantofi_turcoaz_charm_de_paris

 

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222