Jonquille { bijuterii din cristale portocalii }

Cerul saruta pamantul prin ploaie; pamantul saruta cerul prin flori. Atunci cand priviti o floare, ea va vorbeste prin culorile sale, forma sa, parfumul sau, ea isi deschide drum in voi, pentru a trezi in sufletul vostru forma, parfumul, culoarea.
“Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara , poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea.”
Audra Foveo

cercei_swarovski_portocalii_cercei_lungi_pe_comanda_cercei_cristale_charm_de_paris_-_2

 

Bijuteriile Jonquille au fost realizate in diferite nuante de galben si portocaliu, in degrade', din cristale Swarovski Astral Pink, Topaz si Light Peach prin tehnica de lipire metalica a monturilor cristalelor. Cerceii formati din 5 cristale lunguiete de 10 mm si un colaj in forma de floare la capatul inferior, au o lungime de aprox. 8 cm.

Colierul in V cu lant de argint, realizat prin tehnica de colaj de cristale, in aceleasi nuante in degrade', ca si cerceii este prevazut cu lantisor prelungitor pentru reglarea lungimii dorite.

La cerere, aceste bijuterii se pot realiza si in alte combinatii de nuante de cristale Swarovski. Pentri a alege nuanta preferata va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI


colier_cristale_swarovski_cristale_galbene_charm_de_paris

 

tema_nunta_2014_charm_de_paris

 

bijuterii_cristale_nunta_tangerine_portocaliu_swarovski_charm_de_parisBijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222