Aprilie { bijuterii din cristale Swarovski rosu Siam si albastu Montana }

Papadii, soare si mireasma de primavara. Povestile despre primavara cu reinvierea naturii si intoarcerea pasarilor calatoare sunt aceeasi si cand esti mic si cand esti mare, insa rezonanta cu care le simti este alta.

Pentru unii, primavara vine cu astenii, pentru mine insa vine cu multa bucurie si sarbatoare! Aprilie e luna in care m-am nascut si e luna pe care o indragesc cel mai mult din an. Desi sunt o persoana solara si iubesc vara, caldura, soarele si miresmele puternice ale lui Gustar, capriciile si prospetimea lui Prier au si ele farmecul lor!

 

bijuterii_pe_comanda_cu_cristale_swarovski_cercei_mireasa_charm_de_paris

 

Bijuteriile Aprilie au fost realizate din colaj de cristale prin tehnica lipirii monturilor, in nuantele Swarovski rosu Siam si albastru Montana. Atat la cercei cat si la bratara am folosit aceleasi elemente cromatice, de marima si forma.

Cerceii au baza metalica de prindere pe lobul urechii din argint, in lungime de aprox. 5 cm. Bratara are lungimea de 18 cm, cu lantisor prelungitor de reglare in functie de dimensiunea incheieturii.

La cerere, aceste bijuterii se pot realiza si in alte combinatii de nuante de cristale Swarovski. Pentri a alege nuanta preferata va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

Mai multe bijuterii cu cristale ROSI gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/rosu
Mai multe bijuterii cu cristale in diverse nuante de ALBASTRU gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/albastru

 

cristale_swarovski_bijuterii_mirese_pe_comanda_charm_de_paris

 

bratara_mireasa_cristale_swarovski_charm_de_paris

 

cercei_bratara_pandantiv_cristale_swarovski_rosii_charm_de_paris

 


Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222