La Voilette - Mari { cercei si pieptene de par - colaj de cristale frunza }

O singura floare pune in evidenta un copac mare. O singura stea confera armonie intensitatii cerului intunecat. O imbratisare face cat o mie de cuvinte. Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa... si un suflet smuls din piept...

Zambeste ca si cum esti numai tu si el, danseaza ca si cum nu te-ar vedea decat stelele, canta ca si cum nu te-ar auzi decat sirenele, traieste ca si cum azi incepe ziua de maine.

Mari a purtat in ziua nuntii ei bijuterii realizate prin tehnica de lipire a monturilor cristalelor intr-un colaj in forma de frunzulite si crengute. Am folosit la bijuteriile ei, cristale Swarovski Indicolite, Light Turquoise, Light Peach si Crystal Golden Shadow.

- Cerceii au lungimea de aprox. 4cm, cu suport din argint pe lobul urechii;
- Pieptenele de par este format din aceleasi forme, dimensiuni si nuante de cristale ca si cerceii, cu o lungime de aprox. 7 cm.

La cerere, aceste bijuterii se pot realiza si in alte combinatii de nuante de cristale Swarovski. Pentri a alege nuanta preferata va invit sa vizualizati PALETA CRISTALELOR SWAROVSKI

Mai multe bijuterii TURQUOISE gasiti aici: http://charmdeparis.com/magazin/itemlist/tag/turquise

586 lei
Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222