Summer Nights {bijuterii cu cristale Swarovski mov Amethyst}

Zile de vara fierbinti, pline de culoare si nopti violet cu muzica si arome dulci. Toamna are farmecul ei, arome, culori, parfumuri si mai mult de atat are darul de a ne face melancolici. Azi, aceste bijuterii ma duc cu gandul la exuberanta vara, la noptile ei lungi, sub clar de luna.

Ce bine ar fi sa fie mereu vara! Sa ne bucuram in fiecare zi de caldura si voiosia ei, sa ne imbracam lejer, sa purtam un zambet si flori in par. 

Bijuteriile Summer Nights au fost realizate cu cristale Swarovski Amethyst, Light Amethyst, Tanzanite si Gold Amethyst prin procedeul colajului de cristale ce presupune lipirea monturilor metalice astfel incat a rezultat un minunat ansamblu de flori si frunze.

Setul este format din cercei, colier si bratara in alternanta nuantelor mai sus mentionate. 
  • Colierul la baza gatului, coboara usor spre decolteu, are lungine de 45 cm, cu lant din argint si este prevazut cu lantisor de rezerva pentru reglarea lungimii in functie de preferinte.
  • Cerceii realizati din 2 cristale (rotund de 8mm si lacrima d 18*13mm) au baza de prindere pe lobul urechii din argint si o lungime totala de 3 cm
  • Bratara este compusa din cristale Swarovski montate int-o structura metalica (aliaj metalic rodinat, fara nichel), de 18 cm, cu posibilitatea de prelungire.

Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante. Pentru a alege nauntele dorite va invit sa consultati PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI
 
677 lei
 Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222