FlowerSplash {bijuterii cu cristale Swarovski Aquamarine si Sapphire}

In sfarsit ne putem bucura de primavara... de cer senin, de miros de pomi infloriti, de zumzet si ciripituri de pasari. Albastrul cerului ma fascineaza in fiecare moment. Iubesc cum intensitatea nuantelor magnificului cer se modifica de la o zi la alta, de la un anotimp la altul.

Albastrul reprezinta elementul apa. Acesta este asociat cu sinceritatea, inspiratia, binecuvantarea si comunicarea. Indeamna la contemplare si meditatie si stimuleaza creativitatea. Este reprezentantul armoniei si calmului si este utilizat pentru a elimina starile de tensiune. 

Dupa principiul calmitatii, al relaxarii si al serenitatii, setul FlowerSplash reprezinta cele doua elemente - cer si apa -  prin nuante de cristale Swarovski Aquamarine si Sapphire.

  • Cerceii au baza de prindere pe lobul urechii din argint, colaj de cristale atarnator de 4 cm si o lungime totala de 5 cm.
  • Bratara a fost realizata cu baza argintie din aliaj metalic ce nu contine nichel si nu provoaca alergii sau iritatii si colaj de cristale in aceleasi nuante cu cerceii. Bratara este prevazuta cu lantisor prelungitor din argint pentru reglarea in functie de preferinte.
Aceste bijuterii se pot realiza intr-o multitudine de nuante.
Pentru a le alege pe cele dorite, va invit sa vizualizati  PALETA DE CRISTALE SWAROVSKI
 
496 lei

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou legate cu funda si
insotite de certificat de provenienta si instructiuni de intretinere.
Pentru mai multe detalii : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

comanda 222